Vakantie Curaçao

Vakantie Curaçao

Curacao
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 499,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Het populairste eiland van de ABC Eilanden: Curacao. Bekijk de aanbiedingen!

Na een jaar hard werken, is een vakantie altijd een zeer welkome afleiding. Het is natuurlijk niet voor niets dat duizenden landgenoten elk jaar opnieuw naar zonnige oorden trekken om te ontspannen. Er zijn uiteraard tal van bestemmingen waar je volledig tot rust kunt komen tijdens je vakantie. Curaçao is een van de meest populaire vakantiebestemmingen en er worden dan ook vele verschillende reizen naar dit eiland georganiseerd. Door naar onder te scrollen op deze pagina, kun je talloze verschillende vakanties Curaçao met elkaar vergelijken!

Reismogelijkheden

Bezienswaardigheden

Bekijk alle aanbiedingen voor een vakantie Curacao

Tip

Waarom Curaçao?

Een van de belangrijkste ingrediënten tijdens een zonvakantie is natuurlijk het weer. Daar hoef je jezelf tijdens je vakantie Curaçao niet druk om te maken. Het is hier namelijk vrijwel altijd lekker weer. Een ander voordeel van deze vakantiebestemming is dat het eiland bij Nederland hoort. Je kunt er daarom ook Nederlands spreken, Nederlands eten en je vindt op dit eiland dat duizenden kilometers van Nederland afligt, vele Nederlandse gebruiken en gewoonten!

Tip

Vakantie Curaçao

Een ander aantrekkelijk punt aan Curaçao is dat je hier een veelzijdige vakantie kunt beleven. Het eiland biedt namelijk een perfecte mix van ontspanning en entertainment. Zo kun je helemaal tot rust komen op een van de rustige stranden die het eiland rijk is. Je kunt echter ook tal van activiteiten ondernemen. De onderwaterwereld rond het eiland is bijvoorbeeld prachtig om eens snorkelend of duikend te ontdekken. Ook beschikt het eiland over een prachtig natuurgebied waar je als toerist beslist eens een bezoek aan moet brengen. Ook degenen die tijdens hun vakantie het liefst vermaakt worden en van uitgaan houden, komen op dit eiland volop aan hun trekken, dankzij de verschillende clubs en bars. Daarnaast worden er het hele vakantieseizoen tal van feestjes georganiseerd voor toeristen.

Tip

Echte vakantiesfeer

Curaçao is de laatste jaren niet voor niets uitgegroeid tot een zeer populair vakantieoord. Het is slechts negen uur vliegen met een rechtstreekse vlucht en een vakantie naar dit eiland is ook nog eens stukken goedkoper dan bijvoorbeeld Aruba. Op Curaçao heerst bovendien het hele jaar een echte vakantiesfeer, waardoor je eigenlijk vanaf de eerste tot de laatste dag van je verblijf kunt genieten van de vele activiteiten en bezienswaardigheden, terwijl je geniet van de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking!