Fly Drive Curaçao

Fly Drive Curaçao

Curacao
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 639,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Vlucht, accommodatie en autohuur in 1 reis: Ontdek Curacao!

Na een jaar van hard werken is het heerlijk om weer op vakantie te kunnen. De meeste mensen vinden het vooral heerlijk om tijdens hun vakantie richting te zon te gaan. Het is dan ook logisch dat Curaçao een zeer populaire bestemming is onder veel toeristen. Fly Drive is een vorm van reizen waarbij je in een keer een vliegreis en een huurauto boekt. Ben jij op zoek naar Fly Drive Curaçao? Dan kun je onderaan deze pagina talloze opties met elkaar vergelijken!

Bekijk alle aanbieders met fly-drives naar Curacao

Tip

Fly Drive Curaçao

Fly Drive is de ideale combinatie voor mensen die tijdens hun vakantie dingen willen zien en ondernemen. Je boek namelijk niet alleen je reis, maar direct ook een huurauto voor je hele verblijf. Dat is natuurlijk ontzettend handig. Je bent namelijk niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer of taxi’s, maar je kunt helemaal zelf je tijd indelen. Dat geldt overdag wanneer je naar een van de vele stranden wilt of iets wil gaan bekijken, maar zeker ook ‘s avonds als je ergens wilt gaan eten of uitgaan. Een eigen auto maakt alles op een vakantie stukken eenvoudiger en juist daarom is een Fly Drive Curaçao de ideale manier om dit eiland tijdens je vakantie goed te leren kennen!

Tip

Koloniaal verleden

Je bent vast op de hoogte van het koloniale verleden van Curaçao. In het verleden was dit eiland namelijk een kolonie van Nederland en hoewel men tegenwoordig zo goed als onafhankelijk is, kun je tijdens jouw vakantie pas echt zien hoe ‘Nederlands’ het er hier aan toe gaat. Zo kun je met Nederlands geld betalen en kun je ook gewoon je eigen taal spreken. Daarnaast zie je tal van Nederlandse gebruiken en gewoonten die in de loop der tijd ook hier normaal zijn geworden. Ook aan de verschillende gebouwen en de cultuur op het eiland kun je het verleden nog proeven. Het is dan ook razend interessant om je hier tijdens je vakantie eens in te verdiepen. Er zijn op het eiland verschillende musea die je het indrukwekkende verhaal van vroeger vertellen. Ook kun je verschillende plantagehuizen bezoeken waar vroeger de (Nederlandse) plantage-eigenaren woonden. Het is al met al een indrukwekkend verhaal van de strijd tegen slavernij en de verworven vrijheid op het eiland. Overigens is ook de natuur prachtig op Curaçao. Vooral de onderwaterwereld zal op veel toeristen een onuitwisbare indruk maken!