Cruise Bonaire

Cruise Bonaire

Bonaire
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 629,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Boek een Carribbean cruise en bezoek ook Bonaire!

Ons maatschappelijk bestaan is inmiddels zo druk geworden, dat vakantie haast noodzaak is geworden voor veel mensen. Het is namelijk de ideale manier om alles even te vergeten en volledig tot rust te komen. Een ideale manier om dat te doen is een cruise naar Bonaire. Er zijn uiteraard verschillende cruises naar dit bijzondere eiland te boeken. Lijkt het je wel wat om mee gaan met een van deze cruises? Dan wil je uiteraard zo voordelig mogelijk boeken. Daarom hebben we hieronder voor jou enkele cruises met elkaar vergeleken.

Bezienswaardigheden
Bezienswaardigheden Aruba
Bezoek de Guadirikiri grotten op Aruba!
De natuur van Aruba
De stranden van Aruba
Duiken op Aruba
Oranjestad de hoofdstad van Aruba
Renaissance Island Aruba
Struisvogelfarm Aruba
Bezienswaardigheden Bonaire
De beste stranden van Bonaire
Duiken op Bonaire
Lac Bay Bonaire
Onvergetelijke grottentocht op Bonaire
Washington Slagbaai Nationaal Park
Bezienswaardigheden Curaçao
Atlantis Adventures
De stranden van Curaçao
Duiken op Curaçao
Hato Caves Curaçao
Het Rif fort op Curaçao
Kura Hulanda Museum
Maritiem Museum op Curaçao
Vier carnaval op Curaçao
Willemstad
Zoo Parke Tropikal Curaçao

Bekijk de beste aanbieders voor een cruise naar Bonaire

Tip

Cruise Bonaire

Een cruise is uiteraard heel bijzonder en is een volledig unieke vakantie. Waar je bij andere reizen zo snel mogelijk om je bestemming wilt zijn om vakantie te gaan vieren, is bij een cruise de reis zelf al een vakantie. Een cruiseboot is namelijk van alle markten thuis en kan zeker wedijveren met de beste all inclusive hotels. Je vindt dan ook alles op een cruiseboot. Zo kun je er zwemmen en sporten maar zijn er ook tal van andere mogelijkheden tot entertainment. Denk bijvoorbeeld aan een casino of een bioscoop en tal verschillende horeca gelegenheden. Hierdoor is het eten er ook zeer divers. Ook worden er verschillende feestjes voor jong en oud georganiseerd op een cruise boot en is er een gevarieerd animatieprogramma. Niemand hoeft zich dus te vervelen tijdens een cruise naar Bonaire.

Tip

Het paradijs van de Antillen

Eenmaal aangekomen op Bonaire heb je natuurlijk ruim de tijd om dit fantastische eiland te verkennen. Er is namelijk van alles te zien. De grootste publiekstrekker op het eiland is echter niet het eiland zelf, maar de onderwaterwereld rondom Bonaire. Hier vind je de meest bijzondere koraalriffen en een zeer divers onderwaterleven. We raden je dan ook zeker aan om tijdens je verblijf op Bonaire eens te gaan snorkelen en te gaan duiken om te kijken welke fantastische schatten de onderwaterwereld ons te bieden heeft. Ook op het eiland zelf is er bijzondere natuur te aanschouwen, waaronder een groot nationaal park met verschillende wandelroutes. Qua uitgaan en entertainment moet je in de hoofdstad Kralendijk zijn, al heb je natuurlijk ook genoeg entertainment op de boot! Je vindt in Kralendijk overigens ook het enige museum van het eiland: Het Bonaire Museum.