All Inclusive Curaçao

All Inclusive Curaçao

Curacao
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 899,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

All Inclusive genieten aan de parelwitte stranden van Curacao

In het dagelijkse leven is er al genoeg waar u rekening mee moet houden. Laat u zich daarom eens heerlijk door anderen verwennen en boek een heerlijke reis all inclusive Curaçao. U hoeft alleen nog maar te genieten van het tropische klimaat en de parelwitte stranden met helderblauw water. Heeft u even genoeg van het strand, Curaçao heeft behalve het paradijselijke strand een breed aanbod aan bezienswaardigheden en activiteiten waardoor u zich geen moment hoeft te vervelen. Bovendien is er in de meeste hotels een uitgebreid entertainment programma beschikbaar.

Bekijk de aanbieders voor een All inclusive naar Curacao

Tip

Curaçao heeft veel te bieden

Curaçao heeft zeer veel te zien en te beleven. Voor de natuurliefhebber is Curaçao de ideale bestemming. In het natuurgebied het Crhistoffelpark vindt u de meest gevarieerde flora en fauna ven het eiland. Ook zijn er op Curaçao talloze mogelijkheden om te snorkelen en op die manier te genieten van de prachtige koraalriffen die Curaçao rijk is. Voor wie het nog iets avontuurlijker wil maken heeft Curaçao verschillende duikscholen waar u kunt duiken en de onderwaterwereld op die manier nog intenser kunt beleven.

Ook op cultuurgebied heeft Curaçao zeer veel te bieden. Zo kunt u overal op het eiland de Nederlandse invloeden terug zien die voortkomen uit het lange koloniale verleden van het eiland. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan één van de plantage huizen die door de Nederlanders zijn gebouwd en bewoont. Ook in Willemstad, de kleurrijke hoofdstad van Curaçao zult u veel Nederlandse invloeden terug zien uit het koloniale verleden van Curaçao. Ook op het gebied van musea heeft Curaçao zeer veel te bieden. Zo is het Kura Hollanda museum zeker een bezoekje waard.

Tip

Curaçao met de kinderen

Ook wanneer u met kinderen reist is Curaçao een zeer goede bestemming. Curaçao heeft zeer veel kindvriendelijke hotels en het eiland heeft zich bewezen als ideale vakantiebestemming met de kinderen. Uw kinderen zullen een bezoek aan de struisvogelfarm op Curaçao geweldig vinden of een bezoekje aan het zee aquarium waar uw kinderen kennis kunnen maken met de Dolphin Acedemy waar uw kinderen zelfs met dolfijnen kunnen zwemmen.

Curaçao is de ideale vakantiebestemming voor wanneer u zich eens heerlijk wilt laten verwennen. Op dit eiland met Nederlandse invloeden zult u zich zeker thuis voelen en helemaal tot rust komen van alle dagelijkse beslommeringen.