Cruise ABC Eilanden

Cruise ABC Eilanden

Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 629,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Heerlijk ontspannen de ABC eilanden ontdekken? Boek een cruise!

Als je de ABC eilanden allemaal wilt zien in 1 vakantie is dat een zeer goed idee. Op de 3 eilanden zijn namelijk erg veel dingen te doen en te zien. Zeker als je graag in 10 tot 18 dagen alle 3 de ABC eilanden wilt bekijken is een Cruise ABC Eilanden de beste oplossing voor jou. Op de website van de aanbieder kan je op dezelfde pagina scrollen en hiermee kun je de prijzen vergelijken. De prijs per cruise varieert namelijk. Ook duurt de ene cruise weer langer dan de andere.

Vergelijk alle aanbieders met cruises naar de ABC eilanden

Tip

Goede aanbieders

Als je op zoek bent naar een cruise van een betrouwbare Nederlandse aanbieder dan hoef je je geen zorgen te maken. Bedrijven zoals Kras.nl en Arke.nl bieden veel verschillende cruises aan voor verschillende prijzen. Dus als je een wat kleiner budget hebt kun je ook zeker op een cruise. Verder is het zo dat de meeste cruises all inclusive zijn, dus je kunt heel de dag eten en drinken, en dat moet natuurlijk ook wel als je op een boot zit. Verder stop je bij verschillende bestemmingen voor een dag of 2 a 3 zodat je de tijd krijgt om het land te ontdekken. Bij een cruise van de ABC eilanden ga je langs Aruba Bonaire en Curaçao. Vaak gebeurt dit ook in deze volgorde, maar soms is de volgorde anders.

Tip

Wat is er te doen en te zien op de ABC eilanden?

Er is veel te doen en te zien. Je kunt bijvoorbeeld gaan surfen, of op een surfplank gaan staan en dan met een soort van roeistok je zelf voort bewegen. Verder kun je er gaan duiken en het mooie koraal en de mooie zee ontdekken. Als je terug op het land bent kun je gaan fietsen, wandelen, quad rijden, of iets anders wat je aanspreekt. Ook kun je een auto huren en zelf wat van het landschap ontdekken. Als je liever iets wilt zien in plaats van een activiteit ondernemen kan dat ook. Zo zijn er bijvoorbeeld grotten die je kunt bewonderen. Ook kun je uit kijken op de mooie parel witte stranden en de zee. Op de boulevard kun je in de avond veel dingen zien zoals straat artiesten of wat lekkers eten. Verder kun je er mooie nationale parken bewonderen, of gaan naar oude gebouwen, museum’s en ga zo maar door…