aruba

TUI

Van zonvakanties tot cruises naar de ABC Eilanden

De vakantie doorbrengen op een van de ABC-eilanden, wie wil dat nu niet. Het is namelijk fantastisch om op een van deze eilanden te genieten van het tropische klimaat, de gastvrije bevolking en de prachtige natuur. TUI Reizen(voorheen Arke Reizen) biedt verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om een reis naar een van deze zogenaamde ABC-eilanden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een huwelijksreis naar Aruba. Het is geweldig om hier de wittebroodsweken door te brengen.

TUI Reizen

Wanneer je een reis boekt bij TUI Reizen, kies je voor een onderneming met zeer veel ervaring op het gebied van reizen. In 1934 begon Frits Arke in Twente een busbedrijf. Kon men de eerste jaren bij TUI alleen kiezen voor busreizen, tegenwoordig is vrijwel alles mogelijk als het gaat om vakantiereizen.

Aanbod

Of je nu een paar dagen wilt bijkomen aan het strand, of je hebt zin in een trip naar Parijs, wat je ook wilt, bij Arke is bijna alles mogelijk. Er is een breed aanbod wanneer het gaat om verre bestemmingen, maar ook binnen Europa is er van alles te kiezen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een geheel verzorgde rondreis of cruise. Tenslotte kun je ook voor de vliegtickets zelf terecht bij TUI Reizen.