Vliegreis Aruba

Vliegreis Aruba

Aruba
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 439,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Van losse vliegtickets tot hotel inclusief vlucht: alles is mogelijk!

Een welverdiende vakantie naar het prachtige eiland Aruba waar het weer bijna altijd zeer aangenaam is. Een vliegreis Aruba is een onvergetelijke ervaring en bovendien is Aruba dankzij zijn parelwitte stranden het ideale eiland om even helemaal tot rust te komen. In de prachtige hotels die je op het eiland kunt vinden kun je jezelf eens helemaal laten verwennen zodat je na afloop van de vakantie weer uitgerust het vliegtuig in stapt.

Bekijk alle mogelijkheden voor een vliegreis naar Aruba

Tip

Stranden

Aruba heeft een aantal geweldig mooie stranden. Behalve Palm Beach en Eagle Beach Waar de meeste toeristen samen komen kent Aruba ook nog een aantal prachtige en zeer rustige stranden. Het witte zand in combinatie met het helder blauwe water maken deze stranden tot een waar paradijs. Bijvoorbeeld het strand Baby beach is zeker een strand die je als strandliefhebber gezien moet hebben.

Tip

Oranjestad

De hoofdstad van Aruba is Oranjestad. In deze prachtige kleurrijke stad vind je gezellige winkeltjes en restaurantjes. Ook zijn hier een aantal bezienswaardigheden, zoals Fort Zoutman dat dateert uit het jaar 1798. Dit fort was het eerste stenen gebouw op het eiland en moest destijds zowel de haven beschermen alsook een aanval vanaf het eiland afslaan. Behalve Fort Zoutman is er in Oranjestad uiteraard nog veel meer te bezichtigen. Zo zijn er in Oranjestad verschillende musea die de geschiedenis van het eiland vertellen. Bijvoorbeeld het Museo Historico Arubana die het verhaal verteld vanaf zo’n tweeduizend jaar voor Christus tot in de moderne tijd. Wanneer je genoeg hebt van de musea kun je heerlijk shoppen in De Royal Plaza Mall. In dit toeristische winkelcentrum worden leuke souvenir winkeltjes afgewisseld met gezellige restaurantjes.

Tip

Snorkelen en duiken

Aruba biedt zeer goede mogelijkheden om de duiksport te beoefenen. Zo zijn er verschillende scheepswrakken rond het eiland te vinden maar ook prachtige koraalriffen mogen niet ontbreken. Degene die geen duikbrevet hebben kunnen terecht bij één van de vele duikscholen op Aruba en hier een volledige PADI duikcursus volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om te snorkelen op Aruba en ook op deze manier te genieten van de prachtige zeerijke omgeving van Aruba. Voor degenen die liever niet zelf het water in gaan kun je in de haven van Oranjestad terecht bij de Atlantis Submarine. Met deze heuse duikboot maak je een rondvaart tot ongeveer 40 meter diepte en paseer je onder andere twee scheepswrakken en kun je genieten van het koraal terwijl de meest exotische zeedieren voorbij zwemmen.