Vakantie Bonaire

Vakantie Bonaire

Bonaire
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 549,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Ontdek de reismogelijkheden & aanbiedingen voor een vakantie naar Bonaire

Als je op zoek bent naar een vakantie waar je echt helemaal kunt genieten en alles om je heen kan vergeten dan is Bonaire zeker een goede aanrader voor jou. Als je op zoek bent naar een hotel kun je op internet kijken waar je het beste kunt overnachten. Je kunt namelijk op de desbetreffende website zelf verschillende hotels vergelijken zodat je zo’n min mogelijk geld hoeft uit te geven. Door te scrollen kun je op een eenvoudige en handige manier de prijzen vergelijken en kijken welke optie het beste voor jou geschikt is.

Reismogelijkheden

Bezienswaardigheden

Bekijk de aanbiedingen voor een vakantie naar Bonaire

Bonaire vakantie top 5

Fly&Go Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire
Corendon

Fly&Go Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire

Ook dit keer zijn Cor en Don er weer in geslaagd voor jou de beste vakantiedeal te contracteren. Maak kennis met Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire. Dit 4-sterrenresort is mateloos populair en een waar paradijs voor vakantiegangers. Je verblijft op een superlocatie midden in een lagune, naast de kraakheldere zee met een prachtige onderwaterwereld, het vernieuwde zwembad, de relaxte vibe bij de Beach Bars en de heerlijke ruime suites in het hoofdresort, waar je ook nog eens onbezorgd All Inclusive kunt genieten?Bij deze Fly&Go Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire is een huurauto inbegrepen waarmee je de grote verscheidenheid aan schitterende natuur op Bonaire kunt ontdekken. Van parelwitte stranden tot een groen binnenland zoals Slagbaai Washington National Park en het Bonaire National Marine Park. Of breng een bezoekje aan het Goto Meer waar de wereldberoemde rozerode flamingo’s parmantig rondparaderen. Kortom, er valt genoeg te zien en te beleven!
Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw hoofdgebouw aan de achterkant van het hotel, dat is afgeschermd en aan nieuwe kamers in de laguna. De werkzaamheden zijn dagelijks van ca. 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn slechts beperkt hoorbaar. Het hoofdeiland Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire (voor boekingen o.b.v. All Inclusive) is aan het upgraden. De geplande opening is 15/12/2023, maar een aantal werkzaamheden hebben vertraging opgelopen. Het hotel doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

€1357.00
Bekijk reis
Tip

Welke websites zijn betrouwbaar en goedkoop?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare reis organisatie die ook nog eens best goedkoop is dan kunnen wij je arke.nl wel aanraden. Het fijne van deze website is, is dat de prijs all inclusive is. Niet alleen heb je dus de hele dag eten, maar ook zijn de prijzen geregeld inclusief het vliegticket en allerlei andere kosten. Op die manier weet je zeker dat je nooit teveel geld hoeft te betalen. Op de website zelf kun je scrollen en kijken welk hotel het beste voor jou geschikt is.

Tip

Wat is er te doen en wat is er te zien?

In het Bonaire Marine Park, is een park gevestigd met maar liefst 86 plekken om te duiken. Je kunt namelijk erg mooi duiken in bonaire en je kunt veel van het leven onder water met je eigen ogen zien. Ook kun je er natuurlijk lekker op het strand liggen en genieten van het warme weer met een lekkere cocktail in je hand.

Ook worden er veel boottochten georganiseerd die je mee nemen naar veel mooie plekken in de omgeving. Als je liever wat actievers wilt doen dan kan dat natuurlijk ook. Zo kun je gaan surfen of gaan windsurfen. Als je het nog niet kan, hoef je niet bang te zijn dat je niet kan windsurfen of surfen. De mensen zijn namelijk erg vriendelijk en leggen je het allemaal uit zodat je weet hoe je aan de slag kunt gaan en wat je moet doen.

Ook kun je er op verschillende plekken klimmen. Als je toch van een sportieve activiteit houd maar niet al te ruig kun je gaan wandelen of gaan fietsen op de mooie routes die speciaal hiervoor zijn aangelegd.