Cruise Aruba

Cruise Aruba

Aruba
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 629,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Meer aan in Aruba en geniet van het eiland met een cruise!

Het is tijd om op vakantie te gaan. Een leuke manier om op vakantie te gaan is door met een cruise naar een mooi (ei) land toe te gaan. Aruba is een prachtig land om naar toe te gaan met prachtige voorzieningen. Op de website van de aanbieder zelf kun je omlaag scrollen bij de pagina van het aanbood en op die manier kun je de verschillende prijzen zien van verschillende overnachtingen in Aruba. Op die manier hoef je nooit te veel geld te betalen, en kan je zelf kiezen welke je wilt!

Bekijk de beste deals voor een cruise naar Aruba

Tip

Aanbieders van een cruise naar Aruba

Er is een 10 daagse cruise van TUI die je mee neemt naar Panama, Colombia en Venezuela. Het vertrek van deze cruise is op Aruba. Op die manier kun je ook nog wat leuke dingen van het land zelf zien, en kun je meerdere landen ontdekken in 1 vakantie. Verder is het zo dat je reist op een cruise die all inclusive is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het eten en drinken, die kun je gewoon allemaal op de cruise zelf bestellen en eten/drinken. Verder kun je op de pagina van arke.nl zelf de prijzen vergelijken. Wel is er 1 ding dat het zelfde geld voor alle cruises: Ze zijn all inclusive, en de reis zelf is ook all inclusive. Bij het bedrag dat je moet betalen zit dus ook al het vliegticket inbegrepen, transfers, en andere reiskosten die erbij komen.

Een tweede grote aanbieder van een cruise naar Aruba is CruiseTravel. Ook zij bieden diverse cruises aan naar Aruba. De prijzen verschillen bij hun per resort. Op de pagina van CruiseTravel kun je zelf de prijzen vergelijken en een cruise uitkiezen die voor jou goed schikt.

Tip

Wat is er te doen en te zien?

Tijdens je vakantie met de cruise stop je op de landen zelf en kun je dus een hoop zien en doen in het land. Bij elk land van de cruise ( vooral Aruba) kun je genieten van de heerlijkste stranden en de lichtblauwe zee. Verder zijn er veel winkeltjes in de dorpjes, kun je genieten van de heerlijke gerechten, kun je wandelen op de mooie wandelroutes, een mooie fietstocht maken, naar een museum toe gaan, of een oud monument bezoeken.