Eilandenhoppen ABC Eilanden

Eilandenhoppen ABC Eilanden

Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 1189,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Het beste van alle 3 de eilanden? Ga eilandhoppen!

We zijn allemaal druk; werk, gezin, vrienden en dan ook nog tijd voor jezelf inplannen. Dit kan soms nogal veel worden. Daarom is een vakantie nemen van belang. Een vakantie is namelijk een rustperiode, waarin je even je batterij kunt opladen en je gaat zelfs er beter van presteren. Ideaal dus die vakantie. Op deze pagina kun je verder scrollen en alle vakanties vergelijken! De ideale combinatie van avontuur en relaxen is Eilandhoppen ABC Eilanden.

Vergelijk alle aanbieders om te eilandhoppen op de ABC eilanden

aruba
Tip

Aruba

De temperatuur op dit eiland ligt rond de 28 graden. De stranden zijn hagelwit en de zee is azuurblauw. Aruba biedt echter meer dan deze stranden. Er is een groot scala aan natuur te vinden op dit eiland. Veel watersporten, zoals windsurfen en zeilen, kun je hier doen. De onderwaterwereld van Aruba is een duikje waard. Duikers en snorkelaars kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn veel wandel- en fietsroutes, daarnaast is er ook een grote golfbaan.

Tip

Bonaire

Dit eiland is het minst bekend. Door toeristen wordt dit eiland ervaren als heel bijzonder. Onder het water is een prachtige wereld verborgen. Ideaal om te duiken en te snorkelen. Er zijn 51 plekken waar je direct de zee in kunt. Lekker relaxen en zwemmen is daarom ook aan te raden. Het Washington Slagbaai National Park is zeker de moeite waard. Hier vind je veel flora en fauna. Voor lekker lokaal eten moet je zijn bij de ‘knoek’. Om heerlijk te dineren, kun je beter naar de kust gaan.

Tip

Curaçao

Dit is het bekendste eiland. Hier kun je veel cultuur en architectuur vinden. Denk aan Willemstad, de Pontjesbrug en de bekende Amsterdamse gevels. Curaçao biedt veel kleinere, intieme baaien. Bon Bini Beach (van de gelijknamige serie) is zeker een aanrader. Vanuit hier kun je perfect snorkelen en duiken. Daarnaast zijn er nog veel meer activiteiten te vinden; slavernijmuseum in Kura Hulanda en het Sea Aquarium.

Tip

Eilandhoppen ABC Eilanden

Het Caribisch gebied staat bekend om zijn drie ABC-Eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao). De sfeer is er relaxed, het ‘niets-hoeft-alles-mag-motto’ is er van toepassing. Heerlijk wegdromen op verlaten witte stranden met de bekende palmbomen, allerlei spannende watersporten zijn er te beleven, cultuur snuiven op de eilanden en genieten van de lokale keukens. De bevolking is erg gastvrij en de heerlijke muziek laat je dansen. Op deze eilanden is alles mogelijk