Vakantie Aruba

Vakantie Aruba

Aruba
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 689,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Ontdek de vele opties voor een vakantie naar Aruba

Wie droomt er niet van om een geweldige vakantie op Aruba te kunnen vieren. De vliegreis bedraagt ongeveer 10 uur. Het tropische paradijs heeft prachtige witte zandstranden en zeer luxe badplaatsen. Langs de westkust van Aruba liggen de brede witte zandstranden met als meest populaire de Eagle Beach, Palm Beach en Manchebo Beach. Ook de kleinere zandstranden zijn geweldig zoals Druif Beach en Boca Catalina. De stranden worden gekenmerkt door de divi divi bomen. Omdat de wind constant uit een richting waait groeien deze bomen ook maar in een richting. Aruba is het meest westelijke eiland van de ABC eilanden.

Reismogelijkheden

Bezienswaardigheden

Bekijk direct alle aanbiedingen voor een vakantie naar Aruba

Tip

Accomodaties en Bezigheden

Aan de zandstranden van Aruba liggen de meeste restaurants, resorts en hotels. Wanneer u zich op het eiland vertoeft, hoort u uit de internationale hotels over het algemeen de hele dag vrolijke muziek. Deze muziek zal u constant in Arubaanse sferen brengen. Vakantie Aruba is een er een waar u zich volledig kunt ontspannen en genieten van uw strandvakantie. Golf liefhebbers maar vooral de duikers en watersporters kunnen alles vinden wat hun hart begeert. De onderwaterwereld in het azuurblauwe water van de Caribische zee op Aruba is prachtig. Het zal voor iedereen een geweldige ervaring zijn om daar de schoonheid van de onderwereld te kunnen bewonderen. Voor die personen die naast het liggen op het strand ook nog veel willen zien van het eiland zijn er vele excursiemogelijkheden die u gewoon ter plaatse kunt boeken.

Bij een vertraging of een geannuleerde vlucht naar Aruba heb je mogelijk recht op een compensatie van de luchtvaartmaatschappij. Je kan dit controleren via claimbureau als Aviclaim.nl.

Tip

Oranjestad

Zo is een bezoek aan de hoofdstad van het eiland, Oranjestad, zeker een bezoek waard. U kunt er genieten van de vele terrasjes die er zijn en wanneer u wilt genieten van het nachtelijk uitgaansleven is dat ook mogelijk. In de aanwezige casino’s kunt u een gokje wagen. Ook door middel van een boottocht kunt u genieten van het eiland. De aanwezige badplaatsen zijn groots opgezet. U kunt ook kiezen voor een rustige vakantie op Aruba. Er zijn een aantal kleine gebieden waar de rust een van de grootste behoeften is. U kunt op Aruba genieten als eenling maar ook met een gezin met en zonder kinderen. Er is voor iedereen, die vakantie wilt vieren die men altijd al graag heeft willen hebben, genoeg keus op Aruba.

Tip

Nationaal park

Wat u zeker niet moet missen is een bezoek aan het Nationaal Park Arikok. Het is het grootste natuurreservaat van Aruba. Door een wandeling te maken door het park kunt u de inheemse dieren bewonderen maar ook de vele schitterende planten. Dus een vakantie Aruba is voor iedereen een echte aanrader.