Struisvogelfarm Aruba

Bekijk aanbiedingen van o.a.

Leer alles over dit unieke dier in de struisvogelfarm van Aruba

Wanneer je op vakantie gaat naar Aruba kun je in ieder geval verzekerd zijn van prachtig weer, mooie stranden en een helder blauwe zee. Er is echter nog veel meer op dit eiland te zien en te beleven dat de moeite van een bezoek zeker waard is. Wist je bijvoorbeeld dat er een Struisvogelfarm in Aruba te vinden is en dat je hier ook een bezoek aan kunt brengen? Ontzettend leuk om eens te doen en niet alleen voor de kinderen!

Struisvogelfarm Aruba
Struisvogelfarm Aruba

Struisvogelfarm Aruba

Laten we eerlijk zijn: Bij Aruba denken de meeste mensen niet direct aan struisvogels. Hoewel deze bijzondere dieren oorspronkelijk uit Afrika komen, is er toch een heuse Struisvogel Farm in Aruba te vinden. En de reuze vogels hebben het hier uitstekend naar hun zin! De struisvogelfarm beschikt over ruim 80 struisvogels, die uiteraard zeer goed verzorgd worden. De farm heeft namelijk een zeer uitgestrekt terrein waar de vogels zich naar hartenlust kunnen uitleven. Dit terrein wordt ook wel Aruba Ostrich Farm genoemd.

Jouw bezoek!

Een bezoek aan de struisvogelfarm op Aruba is een unieke ervaring. Je krijgt natuurlijk een uitgebreide rondleiding over het hele terrein. Daarbij mag je de struisvogels ook nog eens voeren en kun je in direct contact komen met deze grote vogels. Tijdens de rondleiding leer je alles over het leven van de struisvogel; vanaf het moment dat ze als klein kuikentje uit het ei komen tot het moment dat ze volwassen worden. Wist je bijvoorbeeld dat de eieren van een struisvogel de grootste ter wereld zijn? Wie weet komt er net een ei als wanneer jij een bezoek brengt aan deze struisvogel farm. Overigens worden de kuikens apart gezet zodat ze rustig kunnen wennen. Deze kuiken worden tijdens de rondleiding natuurlijk ook bezichtigd.

Heerlijk eten!

Na de rondleiding is er nog de mogelijkheid om eens rond te neuzen in de Afrikaanse souvenirwinkel die op het terrein te vinden is. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om in de Savanna Lodge Bar en Restaurant wat te drinken of zelfs een volledige maaltijd te nuttige. Het eten is er heerlijk en je kunt proeven van struisvogelvlees en struisvogeleieren. Vanuit het restaurant heb je bovendien een prachtig uitzicht over de kust van het eiland.

Andere bezienswaardigheden