Rondreis Curaçao

Rondreis Curaçao

Curacao
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 639,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Van individuele rondreizen (fly-drives) tot groepsreizen: rondreizen Curacao

Wanneer u uit het vliegtuig stapt op het eiland voor een rondreis Curaçao komt u terecht in een stralende zon en mengelmoes van culturen. Tijdens de carnaval kunt u met de bevolking de jamba dansen op het ritme van de tumba. Ook een wandeling over de parelwitte zandstranden en te kijken naar het stralende glasheldere blauwe water is een genot. Ook een bezoek aan Willemstad mag niet ontbreken. Er zijn in Willemstad veel straatnamen die u ook kunt tegenkomen in Amsterdam. Tijdens een wandeling door de stad ziet veel van de Nederlandse cultuur terug maar ook van vele andere culturen die zich hier geaard hebben. Omdat de bevolking zo ontzettend aardig is is een bezoek aan Curaçao zeker de moeite waard en voor iedereen die van reizen houdt zeker een must om er geweest te zijn. U bent, als u zelf een rondreis maakt door gebruik te maken van een van de auto’s die gehuurd kunnen worden, overal even welkom op het eiland.

Bekijk direct alle aanbieders voor een rondreis naar Curacao

Tip

De diverse Flora en Fauna van Curaçao

Indien u een rondreis maakt over het eiland kunt u oog in oog komen te staan met de meest vreemde diersoorten. U kunt ook een bezoek brengen aan het Christoffelpark. U vindt er behalve de vreemde diersoorten ook de divi-divi bomen die door de constant uit een richting waaiende passaatwinden een kant opgroeien. Ook de cactussen en de mangroves maken een bezoek de moeite waard. In het noordoosten van het eiland vindt u er de steile rotswanden met natuurlijke bruggen en opspattende water. Het ruige gebied wordt vervolgens weer afgewisseld met rustige prachtige baaien met een fel blauw water. Op de zoutpannen van Jan Kock vindt u er flamingo’s. Zij genieten hier van het voedselrijke water. Indien u een duik wilt nemen kunt u genieten van de zeepaardjes die er in overvloed zijn maar ook de vele tropische vissen, zeeschildpadden en de vele koraalriffen. De rondreis die u maakt zal u een zeer mooi beeld geven van het eiland.

Tip

Heerlijk shoppen op Curaçao

Tijdens de rondreis Curaçao mag zeker ook het winkelen niet ontbreken. Dit winkelen is goed mogelijk in Willemstad. Om zeker te zijn dat u uw rondreis over het eiland goed heeft volbracht moet u deze stad zeker bezoeken. De binnenstad is Werelderfgoed. Dit komt vooral door de vele Amsterdamse kleurige koopmanshuizen en de vele invloeden van de andere culturen. Op de drijvende markt is het mogelijk boodschappen te doen waar de groenten en vruchten hoog opgestapeld liggen. Deze aangeboden producten zijn allen zeer vers. Er zijn naast de groente ook souvenirs te koop waarbij prachtig houtsnijwerk en traditionele kostuums een grote rol spelen. Om uw reis te volbrengen is een goede planning een vereiste. Er is namelijk zo veel te doen dat u voor u zelf een goede keuze moet maken.