Rondreis ABC Eilanden

Rondreis ABC Eilanden

Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 629,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Ontdek de ABC eilanden met een rondreis

Wat is er nog iets mooiers te bedenken dan een rondreis in de Caribbean. Wanneer u door middel van een vliegreis een rondreis boekt op de ABC eilanden kunt u genieten van drie totaal verschillende soorten eilanden. Op alle drie de eilanden kunt u wegdromen op de witte zandstranden en genieten van bijzondere accommodaties, gezellige bevolking en een zeer heldere zee. Overal op de eilanden hoort u de opzwepende muziekritmes. Op ieder eiland is voldoende om te ontdekken. Door middel van een vliegreis kunt u, als u bijvoorbeeld drie weken gaat, de eerste week een vliegreis boeken naar Bonaire en dan na een week naar Curaçao en vervolgens naar Aruba vliegen. Op deze manier gaat u zeker een schitterende vakantie tegemoet.

Bekijk alle aanbieders met rondreizen naar de ABC eilanden

Tip

Bonaire

Wanneer u gearriveerd bent op Bonaire raakt u ongetwijfeld in gesprek met de bevolking. U zal reeds uit het eerste gesprek opmerken dat de bevolking trots is op hun eiland. Het is een rustig eiland waarbij de toeristen vooral gaan genieten, tijdens hun bezoek, van de schitterende onderwaterwereld die er is. Omdat er altijd een golfstroom is zijn er meer vissoorten te bewonderen dan op welke ander plek ook in de Carribean. Het is mogelijk om op 51 plaatsen rechtstreeks vanaf het strand te gaan duiken en zelfs op 17 plaatsen is het mogelijk om daar te snorkelen. Een tocht over het eiland is ook zeker de moeite waard. U vindt er prachtige planten en inheemse diersoorten. Ook s’avond is er genoeg te doen. U kunt er genieten van gezellige terrasjes, uitgaan en eventueel een casino bezoeken. Wanneer u er een week bent kunt u doorvliegen naar het volgende eiland Curaçao.

Tip

Curaçao

Op Curaçao aangekomen zult u veel van de Nederlandse cultuur herkennen. Er zijn veel gebouwen en landhuizen met typische Nederlandse namen. Het eiland bezit geen lange witte zandstranden maar wel veel intieme kleine stranden met prachtige baaien. Ongeveer 30 verschillende baaien kunt u een bezoek brengen waar de een rustig is en ander weer druk. Wat zeker niet mag ontbreken tijdens u bezoek aan het eiland is Bon Bini Beach. Vanaf deze stranden is het mogelijk om direct te snorkelen en er zijn prima plaatsen voor de duikers. Ook kunt u er met dolfijnen zwemmen wat een gewaarwording is voor iedereen die het doet. Na het aantal dagen te hebben doorgebracht vliegt u tenslotte naar Aruba.

aruba
Tip

Aruba

Op Aruba schijnt het hele jaar de zon en is de temperatuur altijd 28 graden. Soms regent het maar dat is dan maar even maar wel erg hard. Er is altijd een passaat wind, die uit een richting waait. Daardoor groeien de divi divi bomen maar in een richting. Je kan er heerlijk duiken en de prachtige onderwaterwereld aanschouwen. Ook een tocht over het eiland is de moeite waard. Wanneer de zon is verdwenen kunt u genieten van de vele carnavalsshows, cafés, en restaurants. Na het aantal dagen op het eiland te hebben doorgebracht vliegt u weer terug naar u vertrekbestemming en zult u nog vaak nadenken en spreken over de geweldige vakantie.