Vakantie ABC Eilanden

Vakantie ABC Eilanden

Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 449,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Ontdek de opties voor een vakantie naar de ABC Eilanden!

Vakantie houden op de ABC eilanden is prachtig. U kunt er relaxen en uitrusten van alle vermoeienissen die u de afgelopen tijd heeft opgedaan. Wat is er nog mooier dan te kunnen genieten van de lange prachtige witte zandstranden, cultuur, avontuur, watersporten beoefenen en lekker culinair genieten. Op de ABC eilanden is dit allemaal mogelijk. U kan een reis boeken waarbij u tijdens het verblijf alle drie de eilanden aandoet maar ook bijvoorbeeld jaarlijks een ander eiland een bezoek brengt. De bevolking van de Caribbean is gastvrij. Het is er altijd goed weer en wat ook van belang is dat de eilanden buiten de orkaangebieden liggen. Wanneer u hier een reis naar toe boekt zal u een schitterende vakantie tegemoet gaan. De ABC eilanden bestaan uit Aruba, Bonaire en Curaçao.

Bekijk alle aanbieders met vakanties naar de ABC eilanden

Tip

Aruba

De zon schijnt hier het hele jaar en de temperatuur ligt rond de 28 gragden Celcius. Soms regent het even maar dan wel erg hard. Het duurt meestal maar even waar na u daarna weer van de zon kunt genieten. Er waait altijd een passaat wind waardoor het er aangenaam aanvoelt. Aruba is bij uitstek het eiland om te gaan duiken. Er zijn ongeveer 20 goed gekwalificeerde duikscholen. Een goede begeleiding tijdens het duiken is van groot belang. Tijdens het duiken worden de strengste veiligheidsregels in acht genomen. Ook een trip over het eiland mag zeker niet ontbreken. Het eiland gaat samen met een ongerepte natuur, cactussen en inheems diersoorten.

Tip

Bonaire

De mensen die op Bonaire wonen zijn trots op hun eiland. Toeristen ervaren Bonaire als een bijzonder eiland en volgens de bevolking moet dat zo blijven. Door de golfstroom zwemmen er rond Bonaire meer verschillende vissoorten dan waar ook op de Carribean. Het is op 51 plekken mogelijk rechtsreeks vanaf het strand te duiken en op 17 plaatsen direct te snorkelen. Bonaire is de beste plaats ter wereld om er te leren windsurfen. Het is een geweldig eiland om er te vertoeven met goede restaurants direct aan zee. Ook tijdens een tocht over het eiland kunt u veel bezienswaardigheden ontdekken.

Curaçao

Het eiland is zeer verschillend ten op zichte van de andere eilanden. Het heeft kleinere intieme zandstranden en meer dan dertig prachtige baaien. U moet vooral Bon Bini Beach bezoeken. Vanaf deze standen kunt u duiken en snorkelen. Het water is helder en heeft constant de juiste temperatuur. Het eiland heeft ook bijzonder veel bezienswaardigheden. Op het eiland kunt u ook met dolfijnen zwemmen wat een hele gewaarwording is. Het bezoek aan de ABC eilanden moet u in uw leven, indien mogelijk, toch zeker eenmaal hebben meegemaakt.