Vliegreis Bonaire

Vliegreis Bonaire

Bonaire
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 549,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Boek een vliegvakantie naar Bonaire: een pakketreis of vliegticket

Mensen in Nederland hebben vergeleken met de rest van de wereld ontzettend veel stress. Wellicht verklaart dat ook dat we zo graag op vakantie gaan. Vliegreizen naar warme oorden zoals Bonaire, zijn bij ons Nederlanders ontzettend populair. Je hoeft overigens niet lang te zoeken om een prachtige reis naar Bonaire te vinden. Er zijn tal van mogelijkheden. Om je alvast een eindje op weg te helpen, hebben we onder dit artikel de verschillende vliegreizen naar Bonaire met elkaar vergeleken.

Bekijk alle aanbieders met vliegvakanties naar Bonaire

Tip

Vliegreis Bonaire

Niets is zo vervelend als tijdens een vliegreis een tussenlanding te moeten maken. Gelukkig is dit bij een vliegreis naar Bonaire niet aan de orde. Er is namelijk altijd een directe lijnvlucht vanuit Nederland naar Bonaire. De vliegreis duurt ongeveer 9 uur en er zijn verschillende maatschappijen die naar dit paradijselijk eiland vliegen.

Tip

Kom volledig tot rust!

Als je op zoek bent naar een vakantie om volledig tot rust te komen, dan is Bonaire daar het ideale eiland voor. Het is hier vrijwel altijd heerlijk weer. Tel daarbij de prachtige stranden en de heerlijke heldere zee op en je hebt natuurlijk al de ideale strandvakantie. Het eiland heeft echter nog veel meer te bieden dan dat. Natuurliefhebbers zullen op Bonaire de tijd van hun leven hebben. Het binnenland van het eiland herbergt namelijk verrassend mooie en bijzonder natuur. Zo is er een ondiepe lagune te vinden, waar veel zeeschildpadden zich ophouden. Ook is er een uitgebreid nationaal park, met een zeer divers aanbod aan flora en fauna. Dit park is te bezoeken met de auto, waar je een soort safaritocht mee kunt maken. Er lopen bovendien ook acht verschillende wandelroutes door het nationale park heen. Het pareltje van Bonaire is echter de onderwaterwereld. Je vindt vlakbij de kust prachtige koraalriffen, waardoor duiken en snorkelen een feest op zichzelf is. We raden dan ook iedere vakantieganger aan om tijdens het verblijf op dit prachtige eiland het hoofd onder water te steken!

Tip

Hoofdstad

Kralendijk is de hoofdstad van Bonaire. Je vindt hier een prachtig museum waar je alles leert over de geschiedenis van het eiland. Daarnaast vind je hier ook de uitgaansmogelijkheden van het eiland waaronder een casino, een bioscoop en diverse horeca gelegenheden.