Cruise Curaçao

Cruise Curaçao

Curacao
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 629,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Meer aan in Willemstad en geniet van een welvderdiende cruise Curacao!

Een cruise is een leuke manier om verschillende landen te ontdekken op een rustige mooie manier. Je zit lekker op een boot waar er van alles zit en waar je je geen moment hoeft te vervelen. Verder vaart de cruise vanzelf en hoef je zelf dus helemaal niks te doen. Een echte vakantie om lekker te genieten dus! Op de website van de aanbieder kun je zelf de prijzen vergelijken door te scrollen en hierdoor kun je de verschillende prijzen zien. Dit alles staat op 1 website. We nemen je mee naar de aanraders.

Een cruise boeken naar Curacao? Bekijk de deals van deze aanbieders

Tip

Aanrader 1: 11-daagse Caraïbische cruise vanaf Curaçao van TUI

De eerste aanrader is van TUI. Zij hebben een 11 daagse cruise waarin je Panama, Colombia, en Venezuela ontdekt vanuit de cruise. Op de boot zelf is een leuke Spaanse sfeer aanwezig. Je hoeft niet bang te zijn als je geen Spaans kan spreken, er zijn namelijk Nederlands sprekende mensen op de boot die je kunnen helpen. Je kunt genieten op de boot van lekkere hapjes en van allerlei drankjes, omdat de cruise all-inclusive is. Vanaf Curaçao kun je vertrekken en de andere landen zien. Bij het pakket van TUI zit alles inbegrepen. Denk maar aan de vlucht zelf naar Curaçao, alle kosten die hier en daar er bij komen, de transferbusjes etc. Op die manier kun je zelf op de website de prijzen vergelijken door te scrollen en zien welke het goedkoopst is.

Tip

Aanrader 2: Een cruise curaçao van Kras.nl

Kras staat bekend voor zijn brede aanbod van verschillende cruises. Zo hebben ze maar liefst 15 verschillende cruises vanaf Curaçao. Op die manier kun je zelf kiezen voor een cruise naar keuze. Ook kun je zelf kiezen voor een reisduur vanaf 10 dagen variërend tot 16 dagen.

De cruise met de beste beoordeling vanaf Curaçao van Kras is Caribbean Cruise Curaçao – Chogogo Resort

Bij deze cruise verblijf je in het prachtige Chogogo resort vanwaar je een prachtig uitzicht hebt. Verder bezoek je er veel verschillende landen en kun je veel dingen zien. Deze cruise krijgt zo’n goede beoordeling omdat je zelf erg veel tijd krijgt om de landen te bekijken. Nadat de cruise is aan gelegd heb je zelf een lange tijd de tijd om het land te verkennen.