Last Minute Curaçao

Last Minute Curaçao

Curacao
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 399,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Binnenkort op vakantie naar Curacao? Boek een last minute!

Nog geen vakantie geboekt en zin in de zon? Ga er lekker even tussenuit en kies voor een Last Minute Curaçao reis. Heerlijk ontspannen op dit schitterend eiland waar ook Nederlands gesproken wordt? Een Last Minute Curaçao vakantie biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke reis. Relaxen of juist actief bezig zijn met een van de vele watersportmogelijkheden, het kan allemaal. Voel u thuis op Curaçao en ontdek zelf dit veelzijdige eiland.

Scroll naar beneden om alle mogelijkheden op deze pagina te bekijken en de Last Minute Curaçao reizen te vergelijken.

Bekijk de reisbureaus met last minute vakanties naar Curacao

Vakantie Curacao top 5

Tip

Hotels op Curaçao

Curaçao biedt hotels en appartementen op de mooiste plekken zoals Jan Thiel en Mambo Beach. Kies voor een comfortabel hotel of ontspannen verblijf in een van de luxe appartementen en laat u heerlijk verwennen tijdens uw last minute vakantie op zonnig Curaçao.

Fantastisch weer

Curaçao is met een gemiddelde temperatuur van circa 27° Celcius heerlijk warm. Er waait altijd een heerlijk verkoelend briesje en het regent maar weinig.

Tip

Schitterende zee en stranden

De hagelwitte stranden van Curaçao bestaan voornamelijk uit baaien en lopen langzaam in zee af. Wuivende palmbomen, rieten parasols en een lekkere cocktail maken de tropische beleving compleet. Curaçao is niet alleen fantastisch boven water, maar ook onder water is veel te zien en te doen. Er zijn een groot aantal duikscholen en snorkelplaatsen waar u kunt genieten van de wondere wereld onder water met koraalriffen, tropische vissen en zeeschildpadden.De wijken Punda en Otrobanda vormen het hart van de stad en worden verbonden door de bekende Pontjesbrug. Langs het water liggen gezellige terrassen en u kunt genieten van de tropische vruchten van de drijvende markt. De Antilliaanse keuken bestaat uit mix van diverse culturen, zoals de warme bevolking ook doet.

Tip

Willemstad

De wijken Punda en Otrobanda vormen het hart van de stad en worden verbonden door de bekende Pontjesbrug. Langs het water liggen gezellige terrassen en u kunt genieten van de tropische vruchten van de drijvende markt. De Antilliaanse keuken bestaat uit mix van diverse culturen, zoals de warme bevolking ook doet.

Tip

Kolonisatie

De rijke geschiedenis van Curaçao als voormalige kolonie van Nederland is overal zichtbaar. Schitterende landhuizen en slavenhuisjes zorgen ervoor dat dit deel van de geschiedenis niet vergeten wordt. Een bezoek aan het slavernijmuseum laat een indrukwekkende ervaring achter. Maak een rondje over het eiland en maak kennis met de natuur en vriendelijke bewoners van Curaçao. In het nationale park Christoffelpark zijn bijzondere orchideeën, prachtige vogels en unieke bomen te bewonderen. Vlakbij dit park ligt Shete Boka park, waar de zee op de klippen beukt. Ook een bezoekje aan de struisvogelfarm en de Aloë Vera plantage zijn de moeite waard.