Combinatiereis ABC Eilanden

Combinatiereis ABC Eilanden

Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 1799,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

De hoogtepunten van alle 3 de ABC eilanden in één reis

We zitten er allemaal op te wachten, op die vakantiedagen, zodat we eindelijk het kantoor achter kunnen laten en de stressvolle dagen in Nederland vergeten, liefst op één of ander tropisch eilandje ver van hier! Een tropische vakantie is ideaal om je batterijen weer op te laden na een lange periode op kantoor. De ABC eilanden zijn perfect te combineren in één reis. Alles wordt voor je geregeld en jij hoeft alleen maar te ontspannen. Op deze pagina kan je verschillende reizen vergelijken wanneer je naar beneden scrolt. Maar kijk eerst even naar wat de combinatiereis ABC eilanden zoal te bieden heeft.

Vergelijk alle aanbieders met combinatiereizen naar de ABC eilanden

Tip

Aruba – Bonaire – Curaçao

Parelwitte stranden, wuivende palmbomen en cocktails op het strand. Aruba, Bonaire en Curaçao zijn droombestemmingen met Nederlandse roots. De eilanden liggen voor de kust van Venezuela, midden in de Caraïben. Aruba heeft de mooiste stranden ter wereld en biedt een hele berg cultuur, restaurants, bars en watersport activiteiten. Op Bonaire hangt een erg relaxte sfeer en ook daar kan je een heel scala aan watersporten beoefenen. Willemstad in Curaçao is een waar fenomeen: de kleurrijke huisjes, gezellige straatjes en Caraïbisch – Hollandse sfeer. Ook Curaçao heeft prachtige stranden en gezellige beach clubs met live optredens of dj’s. De drie eilanden hebben een warm klimaat en je hebt er het hele jaar door zon.

Tip

Combinatiereis ABC eilanden

Deze reis combineert het beste van de drie eilanden. Eiland na eiland wordt je dieper ondergedompeld in de tropische en relaxte sfeer. Je bepaalt zelf hoe lang je op welk eiland blijft en in welke volgorde. Je kan ook zelf kiezen in welk resort je wil verblijven. Deze formule is een gegarandeerd succes en tegen de tijd dat je terug naar Nederland komt, zal je helemaal uitgerust en ontspannen zijn.

De ultieme vakantie in de Caraïben

Twijfel niet langer en gun jezelf die broodnodige relaxtijd. Snuif de cultuur op en geniet van de heerlijke temperaturen in een aangename omgeving. Al de resorts zijn door ons gecontroleerd en goedgekeurd. We kunnen je verzekeren dat je met onvergetelijke herinneringen naar huis komt. De combinatiereis ABC eilanden is een echte aanrader.