Vliegreis Curaçao

Vliegreis Curaçao

Curacao
Wij vergelijken 5+ aanbieders
Vanaf € 399,-
Bekijk aanbiedingen van o.a.

Vlieg naar Curacao en verdien van een welverdiende vakantie!

Zon zee en strand dat is het eerste waar je aan denkt als je aan een vliegreis Curaçao denkt. En dat is helemaal terecht want door de tropische ligging is Curaçao dan ook het ideale eiland voor een zon overgoten vakantie. Aangezien Curaçao het hele jaar gemiddelde temperaturen heeft van rond de 30 tot 32 graden, is Curaçao de ideale winterzon bestemming. In de maanden Oktober tot en met December is de kans door regen getroffen te worden wel iets groter dan in de rest van het jaar maar ook in deze maanden schijnt op Curaçao volop de zon.

Wanneer je genoeg hebt van het strand heeft Curaçao genoeg toeristische attracties waardoor een vliegreis Curaçao een onvergetelijke ervaring wordt. Ook als actieve vakantiebestemming heeft Curaçao voldoende te bieden.

Bekijk alle aanbieders voor een vliegreis naar Curacao

Tip

Willemstad

Willemstad is de hoofdstad van Curaçao. Hier zijn gezellige winkeltjes en restaurantjes te vinden. Door zijn mooie kleurrijke gebouwen is Willemstad zeker een onderdeel van Curaçao die je niet mag missen tijdens jouw verblijf op Curaçao.

Plantagehuizen en musea

Voor degene die van cultuur houden mag een bezoek aan de plantagehuizen van Curaçao niet ontbreken. Verschillende van deze landhuizen zijn te bezichtigen en geven een blik op de koloniale geschiedenis van het eiland. Ook heeft Curaçao verschillende musea die het verleden van het eiland vertellen. Bijvoorbeeld het maritiem museum van Curaçao en het Kura Hulanda museum.

Tip

Struisvogel farm

De struisvogelfarm op Curaçao is de grootste in zijn soort en is zeker een bezoekje waard. Hier kun je als toerist een rondleiding krijgen en ook kun je hier een prachtige safari maken en voor degene die durft is het ook mogelijk om een tour op een quad te maken die je langs de mooiste plekjes brengt in de omgeving van Santa Catherina.Vervoer op het eiland.

Tip

Vervoer op het eiland

Het beste kun je op Curaçao een auto huren of gebruik maken van de taxi’s. Er is op Curaçao sprake van beperkt openbaar vervoer met de bus maar de kwaliteit en punctualiteit hiervan blijft ver achter bij wat wij gewend zijn in Nederland. Wanneer je van plan bent een auto op Curaçao te huren kun je dit het beste regelen vanuit Nederland.