Stip Reizen Bezoek Stip Reizen
Stip Reizen is aangesloten bij: anvr-sgr-calimiteitenfonds

Stip reizen is een steeds helder schijnende ster in de wereld van de reisorganisaties. Dit, nog jonge bedrijf, is een van de snelst groeiende organisaties in de branche van reizen in Nederland. De laatste 4 jaar is dit bedrijf van een klein bedrijf zelfs gegroeid naar een middelgroot bedrijf met een breed aanbod aan allerlei reisproducten.

Goede keus

Wanneer je een reis boekt bij Stip reizen, kun je rekenen op een aantal prettige garanties. In 2012 werd deze reisorganisatie “financieel gezond” verklaard door Graydon Bedrijven. Dit is een onafhankelijk netwerk dat allerlei zakelijke informatie verstrekt. Financieel gezien is het dus absoluut veilig om een reis te boeken bij Stip. Daarnaast biedt Stip als allereerste reisorganisatie de laagste prijsgarantie. Tenslotte is dit bedrijf aangesloten bij het SGR, het ANVR, de IATA en het Calamiteitenfonds.

Aanbod<

Wanneer je rondkijkt op de website van Stip, zie je dat het aanbod verrassend breed en veelzijdig is. Er zijn bijvoorbeeld reizen mogelijk naar Polen, Egypte, Dubai, enz. Zeer populair zijn ook de reizen naar de zogenaamde ABC eilanden. Hierbij gaat het om de eilanden Aruba, Bonaire en Curacao. Reizen waarbij je kunt genieten van parelwitte stranden, helderblauw water en geen wolkje voor de zon.