vakantie bonaire

Tenzing Travel

Tenzing Travel is sinds 2015 een nieuwe naam tussen de reisaanbieders, maar was hiervoor bekend onder de naam Kuoni reizen. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in verre reizen en bied hierbij ook reizen aan naar de ABC eilanden: Aruba, Bonaire en Curaçao. In Aruba zijn er logies op de locaties Eagle Beach & Druif Beach, Palm Beach en Oranjestad. Bonaire heeft met vooral kleinschalige accommodaties die aan het strand zijn gevestigd. Op het grotere Curaçao zijn de locaties over het gehele eiland verspreid.

Combinatiereizen
Er zijn ook combinatiereizen te boeken waarbij de klant alle drie de eilanden tijdens zijn vakantie zal bezoeken maar ook een reis die de Antillen combineren met de andere voormalige kolonie Suriname. De individualiteit van de reiziger wordt ook benadrukt doordat de locaties per nacht worden aangeboden, en niet zoals bijna gebruikelijk als een pakketreis waarbij de klant op één plaats zal verblijven. Hierdoor kan de reiziger heel flexibel zijn eigen vakantie samenstellen. Zo combineer je het populaire Curaçao met de natuurschoon van Aruba en het rustige duikersparadijs Bonaire.

Betrouwbaarheid
Tenzing Travel is aangesloten bij de betrouwbare brancheorganisatie ANVR en de consumentenorganisaties SGR en het calamiteitenfonds. Aangesloten reisorganisaties moeten voldoen aan voorgeschreven eisen voor de reis, de betalingsvoorwaarden en eventuele problemen tijdens de reis, waardoor de vakantieganger de maximale garantie zal krijgen.