aruba strand met beachclub

Suntip

De mooiste zonvakanties bij Suntip

SUNtip, onderdeel van Pelikaan Travel Group is al meer dan 90 jaar actief in de reisbranche. In 2009 werd de stap naar online reizen aanbieden gemaakt. Tegenwoordig staan maar liefst 25 enthousiaste reisspecialisten klaar om jou te helpen je ideale vakantiebestemming te vinden. SUNtip biedt reizen van diverse gerenommeerde touroperators aan, zoals TUI en Pelikaan Travel. Ook is het mogelijk om een reisvoorstel op maat te krijgen.

SUNtip is lid van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Als lid van de ANVR biedt SUNtip reizen van hoge kwaliteit. En met de SGR-garantie krijg je, indien de reisorganisatie vanwege financieel onvermogen jouw reis niet kan uitvoeren, het eventuele vooruitbetaalde reisgeld terug.

In 2019 werd SUNtip door Zoover uitgeroepen tot beste online reisorganisatie in de categorie zonvakanties.

Reisaanbod naar de ABC-eilanden
SUNtip biedt reizen naar zowel Aruba als Curaçao aan. Op Aruba kun je bijvoorbeeld naar Oranjestad, Palm Beach of Eagle Beach. In enkele resorts/hotel verblijf je all inclusive, in andere op basis van logies (eventueel met ontbijt). Op Curacao kun je onder andere naar Willemstad, Nieuwpoort of Westpunt op basis van logies (en ontbijt) of all inclusive.