Prijsvrij

Zonvakanties naar de Aruba en Curacao bij Prijsvrij

Opzoek naar een heerlijke vakantie naar de zonnige stranden van Aruba en Curacao? Prijsvrij is 10+ jaar specialist in het organiseren van een groot aantal vakanties. De reisorganisatie opereert uitsluitend via het internet, waardoor de prijzen erg aantrekkelijk zijn. Prijsvrij is bovendien aangesloten bij het SGR en ANVR.

Aanbod naar de ABC Eilanden

Prijsvrij heeft een ruim aanbod aan zonvakanties in Aruba en Curacao. De vakanties zijn inclusief vlucht en hotel. Aangezien Prijsvrij de pakketten groots inkoopt, zijn de prijzen van de zonvakanties zeer scherp. Wat dacht je van een heerlijke luxe zonvakantie naar Aruba met verblijf in Holiday Inn Resort en Casino? Dit 4-sterren hotel biedt 3 zwembaden en 4 restaurants op het complex en is direct gelegen aan het strand! Een andere optie is een zonvakantie naar Curacao met het Livingstone Jan Thiel resort. Dit resort heeft eveneens 4-sterren, is direct gelegen aan het strand en bovendien ook zeer geschikt voor kinderen!

Op deze pagina vind je enkele uitgelichte zonvakanties uit het aanbod van Prijsvrij. Klik op het logo van de organisatie om direct naar de pagina met alle reisaanbiedingen te navigeren.