World Ticket Center Bezoek World Ticket Center
World Ticket Center is aangesloten bij: anvr-sgr-calimiteitenfonds

Reisorganisatie World Ticket Center heeft al zo’n 30 jaar ervaring met het aanbieden van diverse reizen. Meer dan 150 medewerkers zijn dagelijks aan het werk om aan alle wensen van reizigers te voldoen. Daarnaast heeft deze reisorganisatie ook nog de beschikking over een speciale reiswinkel in Amsterdam. Je vindt bij WTC een breed aanbod tegen een scherpe prijs.

ABC-eilanden

Ook voor een reis naar Aruba, Bonaire of Curacao, de zogenaamde ABC-eilanden, ben je bij WTC helemaal aan het juiste adres. Er zijn diverse mogelijkheden wanneer het gaat om een vakantietrip naar de Nederlandse Antillen. Er is bijvoorbeeld ook de optie om meerdere eilanden te combineren in een reis. Ook voor de vliegtickets naar een van de ABC-eilanden kun je bij World Ticket Center terecht en dat bovendien voor een goede prijs.

Soorten reizen

Allereerst kun je bij WTC terecht voor vliegtickets. Heel handig om een hotel of andere accommodatie te boeken in combinatie met een scherp geprijsde vliegticket. Daarnaast kun je bij deze reisorganisatie terecht voor zonvakanties, hotels, het huren van een auto op de vakantiebestemming, verre reizen, het huren van een camper, wereldreizen en zakenreizen. Al met al is er dus enorm veel mogelijk bij WTC.