Kras Reizen Bezoek Kras Reizen
Kras Reizen is aangesloten bij: anvr-sgr-calimiteitenfonds

Met Kras Reizen kun je werkelijk alle kanten op. Deze reisorganisatie kent al een lange geschiedenis en mag bogen op enorm veel ervaring met reizen naar de meest uiteenlopende plaatsen binnen en buiten Europa. Het begin van Kras Reizen gaat zelfs terug naar 1922, alleen toen ging het nog om een reis met paard en wagen. Tegenwoordig mogen ze zich een van de grootste reisorganisaties van Europa noemen.

Voordelen

Het is prettig om te weten waar je aan toe bent wanneer je een reis boekt bij een reisorganisatie. Bij Kras Reizen is dit zeker te weten het geval, want zij zijn aangesloten bij het ANVR, het SGR, het Calamiteitenfonds en bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Daarnaast zijn op alle reizen die je bij Kras kunt boeken de “ANVR Consumentenvoorwaarden” en de “Algemene Reisvoowaarden Kras” van toepassing. Wel zo prettig om te weten als je op vakantie gaat.

Veelzijdig

Zoveel mensen, zoveel zinnen, dit geldt ook voor reizen. De een houdt van een avontuurlijke vakantie met veel verrassingen, terwijl de ander liever kiest voor een tot in de puntjes verzorgde rondreis. Dit en nog veel meer, is mogelijk bij Kras Reizen. Zo kun je op de website bijvoorbeeld kiezen uit “Zonvakanties”, “Rondreizen”, “Cruises”, “Busreizen”, “Autovakanties”, “Stedentrips” of een “Weekendje weg”. Voor elk wat wils dus.