Caribbean.nl Bezoek Caribbean.nl
Caribbean.nl is aangesloten bij: anvr-sgr-calimiteitenfonds

Caribbean.nl mag zich de ware Caribbean specialist noemen. Ben je dus op zoek naar een geschikte vakantie naar het Caribisch gebied, ga dan in zee met Caribbean.nl. De medewerkers van de reisorganisatie bezoeken jaarlijks de vakantiebestemmingen en zijn op deze manier volledig op de hoogte van de stand van zaken en de situatie op de bestemmingen. Of hebben jullie zin in een fantastische trip naar een van de heerlijke ABC-eilanden, Aruba, Curacao of Bonaire, kijk dan eens rond op de website van Caribbean.nl.

Betrouwbaar

De onderneming Does Travel & Cadushi Tours is een echt familiebedrijf en mag zich zeer deskundig, ervaren en betrouwbaar noemen. De reisorganisatie is dan ook aangesloten bij alle mogelijke consumentenorganisaties om de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid voor de klanten te waarborgen. Zo zijn ze lid van de ANVR, de SGR, de stichting Calamiteitenfonds en daarnaast ook nog IATA-erkend. Wel zo prettig om te weten wanneer je wilt genieten van een onbezorgde vakantie.

Soorten reizen

Je kunt bij Caribbean.nl kiezen uit verschillende vliegvakanties naar een van de ABC-eilanden, naar Saba, Suriname, St. Eustatius of St. Maarten. Er zijn meer dan genoeg hotels waaruit je kunt kiezen en daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een speciale themareis te boeken. Verder zijn er verschillende groepsreizen of excursies waarover je op de website meer kunt lezen.