37,-
1 - 45 dagen
Auto
Caraïben

Vakantie is voor ontzettend veel mensen het rustpunt in een verder enorm druk leven. Want zeg nu zelf: wat is er lekkerder dan een periode helemaal tot rust komen en jezelf nergens druk om maken? Dat is precies wat je voor ogen moet hebben bij een vakantie naar Curacao. Je komt op dit paradijselijk eiland volledig tot rust waardoor je na je vakantie weer met frisse moed er tegenaan kunt op je werk en in het gezin. Een auto huren tijdens je verblijf is wel zo gemakkelijk. Scroll naar de onderen op deze pagina om te kijken waar je allemaal auto’s kunt huren!

Auto huren Curaçao

Tijdens je vakantie op dit zonovergoten eiland, wil je natuurlijk van alles zien en bekijken. Curaçao is namelijk veel meer dan alleen zon, zee en strand. Er zijn op het eiland tal van bezienswaardigheden die je eigenlijk bezocht moet hebben tijdens je verblijf. Natuurlijk kun je dan gebruik maken van openbaar vervoer of taxi’s. In dat geval blijf je echter afhankelijk van anderen. We raden je daarom aan een auto te huren op Curaçao. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan hoofdstad Willemstad of struin rond bij de verschillende plantages. Ook kun je diverse historische gebouwen bezoeken op het eiland en beschikt Curaçao zelfs over een eigen nationaal park Christoffelpark genaamd. In dit park vind je de meest bijzondere flora en fauna en acht verschillende wandelroutes.

Onafhankelijk

Auto huren Curaçao maakt je onafhankelijk van anderen. En dat is uiteraard wel zo handig wanneer je op vakantie bent. Overigens kun je zelf kiezen hoelang je de auto huurt. Sommige toeristen stellen het bijvoorbeeld op prijs om de gehele vakantie te kunnen beschikken over een auto. Anderen gebruiken een auto enkel wanneer ze een dagje weg gaan van het hotel en weer anderen huren bijvoorbeeld de helft van hun verblijf een auto. Er is op Curacao namelijk overal strand en met het heerlijke weer op dit eiland zul je daar natuurlijk veel verblijven. Er zijn vele verschillende stranden; van drukke en toeristische stranden tot rustige natuurstrandjes waar je heerlijk kunt genieten van de zee en de prachtige kust.