679,-
7 - 21 dagen
Cruise, Vlucht, Auto
Caraïben

Voor veel mensen is een zonvakantie de ideale manier om zichzelf op te laden voor een nieuw jaar vol met werkdruk en stress. All inclusive vakanties zijn daarbij ontzettend populair. Het is namelijk heerlijk om je nergens druk om te hoeven maken omdat alles voor je geregeld wordt. Bonaire is een van de meest populaire bestemmingen vanwege het heerlijke klimaat dat hier heerst. Ben je op zoek naar een All Inclusive Bonaire vakantie? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We hebben de beste opties voor jou met elkaar vergelijken onderaan deze pagina!

All Inclusive vakantie

De laatste jaren heeft de all inclusive formule een enorme vlucht genomen. Het is voor veel mensen namelijk de ideale manier van vakantie vieren. Je hotel is van alle gemakken voorzien en verreweg het meeste zit bij de prijs inbegrepen. Dat is niet alleen erg gemakkelijk en luxueus; je voorkomt ook nog eens dat je tijdens je vakantie voor onverwacht hoge kosten kom te staan omdat het eten bijvoorbeeld veel duurder is dan je had verwacht. Bij een all inclusive hotel, betaal je vooraf voor alles. Je krijgt drie maaltijden per dag, hapjes, ijsjes en ook nog eens onbeperkt drinken. Voor alcoholische dranken geldt vaak een speciale regeling, die per hotel kan verschillen. Soms kun je tot middernacht gratis drinken en bij sommige hotels kun je zelfs 24 uur per dag lokale alcoholische dranken nuttigen. Voor buitenlandse alcoholische dranken moet vaak wel betaald worden.

Bonaire

Als er een eiland in de buurt komt van het paradijs dan is het Bonaire wel. Je vindt hier de meest bijzondere natuur, zowel op het eiland zelf als in het water rondom het eiland. Bonaire heeft een eigen nationaal park en staat wereldwijd bekend als het eiland met zeer bijzondere koraalriffen. Je kunt hier dan ook fantastisch duiken en snorkelen. Overigens zullen ook de parelwitte stranden behoorlijk veel indruk maken. Je kunt op dit eiland vrijwel het hele jaar door genieten van zon, zee en strand Tijdens je verblijf moet je eigenlijk ook de hoofdstad Kralendijk bezocht hebben. Hier zie je pas echt goed hoe groot de invloed van Nederland is geweest in de geschiedenis van dit prachtige eiland!