Onthaasten in Caribisch Nederland. Bent u toe aan een ontspannen vakantie? Kies dan voor Curacao! Wuivende palmen, hagelwitte zandstranden en adembenemende zonsondergangen. Geniet van de relaxte sfeer van dit eiland met haar kleurrijke straatbeeld, tropische klimaat, schitterende duik- en snorkellocaties en vele bezienswaardigheden. Ontdek hier wat Curacao te bieden heeft!

Kleurrijk Curacao

Kies voor een stadswandeling door Willemstad. Wandel langs de handelshuizen en winkels in pasteltinten. Bekijk de drijvende markt en geniet van het prachtig uitgestalde handelswaar en soorten groenten en fruit in velerlei kleuren. Loop via de bekende pontjesbrug van de wijk Punda naar Otrabanda. Slenter door de winkelstraten en drink tussen de locals een verse kokossap in de gastvrije Netto Bar.

Fascinerende onderwaterwereld

Laat u fascineren door de turquoise zee, koraalriffen en talloze tropische vissen. Duik op een van de vele duiklocaties de onderwaterwereld in of laat u tijdens het snorkelen verrassen door een spectaculair zicht op prachtige koralen en gekleurde vissen.